Om at arbejde hos os

Drømmer du om mere tid til at yde omsorg og nærvær i dit arbejde inden for det social- og sundhedsfaglige område?

Som medarbejder på et af vores to bosteder vil du opleve, at der er tid til omsorg og nærvær. Det har vores højeste fokus, ligesom både din og vores beboeres trivsel.

Du bliver en del af et erfarent og fagligt dygtigt team. Mange af os har en social- eller sundhedsfaglig baggrund som social- og sundhedsassistent eller socialpædagog. Men vi er også en del, der har fundet vej til socialpsykiatrien gennem andre uddannelser og livsveje.

 

Tryghed og udvikling

Vi passer godt på dig og giver dig et grundigt introduktionsforløb, så du bliver klædt godt på dit nye job hos os. Vores arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter, ledelsen og dine kollegaer står klar til at tage godt imod dig.

Vi tror på, at efteruddannelse og kompetenceudvikling skaber de bedste forudsætninger for trivsel, høj faglighed og et stærkt sammenhold. Derfor er vi altid åbne for en dialog om dine ønsker for videreuddannelse, og vi støtter altid op om lysten til at udvide ens faglige horisont.

 

Vi møder mennesket og ikke diagnosen

Vores tilgang på vores to bosteder Stentoft og Tjørnehøj er, at vi altid møder mennesket og ikke diagnosen.

Vi har fokus på beboerens ønsker, håb og drømme. Dette er fundamentet for den måde, vi arbejder på - og for vores tilgang til vores beboere.

På vores bosteder har vi en recovery-orienteret tilgang, og vi vægter trivsel, omsorg, høj faglighed og beboerinddragelse

Du kan læse mere om vores faglige tilgange og de metoder, vi bruger på bostederne i vores metodekatalog.

Læs metodekataloget her

Tjørnehøj

Vores tilgang på Tjørnehøj er, at vi altid møder mennesket og ikke diagnosen.

Vi har fokus på beboernes ønsker, håb og drømme. Dette er fundamentet for den måde, vi arbejder på - og vores tilgang til vores beboere.

På Tjørnehøj tror vi på, at alle mennesker er den største ekspert i deres eget liv.

Det betyder blandt andet, at det er beboerne selv, der sammensætter deres ressourceteams. Ligesom vi inddrager vores beboere i alle beslutninger, der vedrører dem.

Dette har en stor positiv indvirkning på beboernes dagligdag og udviklingsmuligheder. Og så er det med til at sikre det bedst mulige samarbejde mellem beboere og medarbejdere.

På Tjørnehøj brænder vi for at få medarbejderne til at trives og lykkes. Det er vores overbevisning, at det er med høj faglig stolthed, at vi bedst løfter vores forpligtigelser over for beboerne. Derfor har vi udviklet organisatoriske rammer, der på bedste vis understøtter vores personale.

Læs mere her

Stentoft

Vi leverer altid, når vi har sagt, at vi leverer. Det gælder både over for beboere, deres pårørende og de kommuner, vi samarbejder med.

Beboerne kan forvente en helhedsorienteret indsats, hvor vi vægter trivsel, omsorg, faglighed og inddragelse i hverdagen. 

Stentoft er deres hjem og skal være et sted, hvor de trives, og som de taler positivt om. Vi arbejder recoveryorienteret, og det er beboernes egne håb og drømme, der er i fokus.

På Stentoft brænder vi for, at få medarbejderne til at trives og lykkes med selv svære og komplekse opgaver. Derfor har vi løbende relevante kurser, der klæder medarbejderne godt på. Dette understøttes af vores organisatoriske rammer, hvor der er ansat en sundhedsfagligt ansvarlig og en socialfagligt ansvarlig. De sikrer en helhedsorienteret og fagligt funderet tilgang i den daglige drift.

Læs mere her

De to bosteder


Tjørnehøj

Tjørneparken 3, 4572 Nørre Asmindrup


Stentoft

Stenderupvej 191, 6092 Sønder Stenderup


Plus Sundhed


Adresse

Stationsparken 37, 2600 Glostrup

Telefon: +45 70 210 211


CVR

31 15 92 45 - Plus Sundhed

Powered by Emply